MAGAZİN
Giriş Tarihi : 04-04-2022 10:54

Ajda Pekkan: Metroya da metrobüse de hiç binmedim, hele Marmaray'ı çok merak ediyorum

Ajda Pekkan, Sabah gazetesinden Tuğba Kalçık’a röportaj verdi. Hakkında merak edilenleri cevapladı.

Ajda Pekkan: Metroya da metrobüse de hiç binmedim, hele Marmaray'ı çok merak ediyorum
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Süperstar Ajda Pekkan ünlü olmanın çok büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi; “İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı'yı, Tahtakale'yı, Perşembe Pazarı'nı veya Galata'yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu. Metrobüse, İDO'ya hiç binmedim, çok merak ediyorum. Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor” diye konuştu.

Pekkan, zaman zaman Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen etkinliklere katıldığı için yapılan eleştirilere yanıt verdi. Pekkan, “Niye eleştirildiğimizi anlamıyorum gerçekten. Cumhurbaşkanımız, tüm milletimizin seçimi ile belirlenmiş bir kişi ve hepimizin Cumhurbaşkanıdır. Neticede şahısları değil ülkemizi temsil ediyor” dedi.

“Ben incinmediğim her yere giderim”
Pekkan, “Beni, Cumhurbaşkanımız, devletimiz herhangi bir organizasyona davet ettiği zaman tabii ki müsaitlik durumuma göre icabet edip katılıyorum. Sosyal medyada bu tarz eleştirileri de çok önemsemiyorum bu açıdan. Ben incinmediğim her yere giderim. Benim için önemli olan bu” diye konuştu.

"Sanatçı sahnede kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli"
Pekkan, “Bazı kadın sanatçılarımızın sahne kıyafetlerini çok eleştiren bir kesim oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna da şöyle yanıt verdi:

“Bu eleştiriler benim için olabilir, başka bir kadın meslektaşım için de olabilir. Önemli olan sanatçının nasıl giyinmek istediği. Sahnede kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli. Ben bu açıdan kadın sanatçılarımızı destekliyorum.”

Editör

AdminAdmin